Support & Sälj

Trött på att läsa milslånga personliga brev och cvn!? Gigleer har komprimerat all information du är i behov av i ett fönster. Bedömningar från tidigare arbetsgivare och erfarenheter inom önskade arbetsområden, men även bild och personlig beskrivning. Allt är lättöverskådligt för effektivisera urvalet av rätt medarbetare.

Att söka personal skall vara enkelt!

Gig, säsong och tillsvidareanställningar

Möjlighet att enkelt lägga upp alla sorters arbetsförfrågningar till arbetssökande i Gigleer. Optimera företagets schemaläggning för maximal effektivitet och flexibilitet med befintliga och nya medarbetare. Rekrytera personal genom Gigleer och spara 40-70% av kostnaderna.

Löneadministration

Gigleer sköter all löneadministration åt er för extrapersonal/gig, arbetspassen läggs automatiskt in i vårt system så du ser kostnaden direkt. Välj mellan att betala med kort eller faktura på 30 dagar. En administrationsavgift på 20% på bruttolönen är det enda som tillkommer från Gigleer.

Transparens

Se omedelbart den preliminära kostnaden när du skapar ett gig, Arbetsgivare och Arbetstagare ser varandras profiler för matchning och båda parter ger varandra omdöme för en öppen transparens. Gigleer är med andra ord en självsanerande tjänst,

Kostnadsfri Trygghet

De som arbetar via Gigleer har kollektivavtal och är försäkrade så du som arbetsgivare är trygg. Du kan avbryta ett gig och betalar inget förrän gigget är slutfört och du har granskat och godkänt tidrapporten - en transparent och riskfri process för arbetsgivare.

Framtidens Platsbank!

Här är lösningen som gör livet som arbetsgivare mycket ENKLARE! Gigleer har skapat en modern platsbank! Vi kan även kalla det framtidens rekryteringsverktyg! Vi alla vet att behovet finns, och Gigleer med sin unika plattform blev snabbt en av Sveriges största arbetspooler. Till skillnad från många andra plattformar så VILL våra användare JOBBA!

Spara DIN tid!

Hur ofta har vi inte sett behovet av extrapersonal som hoppar in med kort varsel vid sjukdom, vabb etc. Hur frustrerande är det inte med osäker och dyr bemanning?! Gigleer kan bota huvudvärken och gråa hår. Skapa ett konto, det tar bara ett par minuter!

Trygg betalning

Möjlighet att betala med faktura (30 dagar) Du kan tryggt betala med kort eller faktura via Svea Ekonomi. Efter betalning erhåller du en specifikation via e-post för enkel bokföring. Arbetstagaren får också en lönespecifikation med samma information efter att gigget har betalats ut.

Har du funderingar på hur Gigleer kan hjälpa just dig?